shoppat...

Har varit o shoppat ett par kängor idag...supersnygga...bild kommer senare idag!

Imorgon har jag mitt första gruppmöte, lite nervigt och småjobbigt men nåt jag behöver. Sen har jag fått en till akuttid hos psykologen. Så den här veckan har jag varit där i måndags, i tisdags, nu på torsdag 2 ggr.

Men jag behöver det, krisar riktigt ordentligt just nu. :-(

Igår gjorde jag något väldigt jobbigt...jag gav bort min trygghet och gav C mina piller så jag inte kan ta livet av mig med dom. Det låter kanske sjukt men pillerna har varit min plan B om det skulle behövas. Har ju försökt flera gånger tidigare.

Idag känner jag mig äcklad av mig själv, jag känner mig så smutsig och oren, jag tvättar o tvättar o tvättar men känslan försvinner inte. Jag vet att det inte sitter på kroppen men det är så det känns. Det som min kropp har fått utstå av pappa är fruktansvärda och så jävla äckliga!!!

Nej måste ta en paus o försöka tänka på nåt annat annars blir det inge bra..// S

känslor

Hela jag är full med känslor idag, jag känner mig sorgsen idag. Tankarna surrar i huvudet på mig, tänker ofta på sista gången jag såg min pappa, i entrén vid sjukhuset, han kollade på mig o mina armar och bara gick förbi mig. Jag vet nu att han inte vill ha med mig o göra o jag vill inte ha med honom o göra men det svider i hjärtat ändå. Han är min pappa.....

Jag håller på att tappa fotfästet igen, jag känner hur jag glider mer o mer in i helvetet igen... kroppen skriker!

Vad skulle jag göra utan min man, våra barn o mami?!?

Ångesten ligger o pyr i kroppen just nu, orolig så det kryper i mig, kan inte sitta still utan går runt runt runt i huset, ut o röker tillbaka in, går i vardagsrummet till köket, till toaletten för att sen ta samma runda igen. går o gåo tankarna spökar nå så otroligt.

Ska göra en stor sak idag som jag inte vill men måste, för jag har lovat C och jag vill hålla mina löften. Skulle iallafall göra lite. I och med det här stänger jag en dörr. En drr som har varit jätteviktig för mig att ha. en trygghet som nu kommer att försvinna, måste jobba mot målet och sluta med min självdestruktivitet.

Jag vill vara den starka tjejen, tjejen som överlevde och blev stor och stark! Just nu är jag en liten flicka om är skiträdd och ensam, känner mig ensam mot världen. Med en massa höga murar runt mig som är alldeles för stora för att kunna klättra över. Jag önskar det fanns nån som kunde slänga ner en trappstege åt mig och hjälpa mig. Det enda jag vill är att få glömma allt, att vakna upp ur den här mardrömmen!

Vad ska jag göra?!?

Jag vacklar

Idag vacklar jag, jag vacklar mellan att känna att jag verkligen vill kämpa för att i nästa stund bara vilja ge upp.

Jag lever inte ett normalt liv och har väl aldrig gjort det heller. Jag blev berövad min barndom, fick lära mig att man kunde göra allt mot mig, inget var fel att göra mt mig, jag var felet. Jag fick lära mig att vara tyst, att inte säga nåt var min vardag, jag drog mig undan till mitt rum, låste in mig på toaletten eller försvann ut.

Jag kommer ihåg ett ställe som jag ofta försvann till när jag inte orkade vara hemma, ett ställe bakom en stor industri så fanns det en liten stig ut i skogen och efter ett tag kom man fram till en liten sjö, där satt jag ofta och grät! Tårarna sprutade på mig och kroppen skakade, kroppen blödde, mitt hjärta blödde.

Just nu är jag den där lilla flickan, den lilla flickan som är så rädd! Jag är så jävla rädd, jag gråter och vet inte vad jag ska göra längre! Kan inte nån snälla hjälpa mig? hur ska jag ta mig upp ur den här skiten?!?!
Jag har nu suttit med is i händerna men det hjälper inte...jag har lyssnat på musik men det funkar inte heller....det enda jag vill är att göra illa mig själv, såren på mina armar passar min sinnesstämning, den reflekterar till andra hur jag känner mig inombords. Trasig, ful och ärrig.

Pia jag saknar dig så jävla mycket! Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!

// Sofie

I´m not afraid to take a stand!

Jag SKA gå starkare ur det här, jag ska visa er alla vad jag har inom mig, en jävel som kämpar för att överleva, e tjej som har fått nog av att bli stampad på och utnyttjad, nu är det min tid, min tid att få min röst hörd, min chans att bli den jag är ämnad att vara!

Jag vet att det är min kamp och nu ska jag vinna kampen en gång för alla!

Styrka och viljan ska få mig att segra.

Jag är rädd men ag har min make hos mig hela tiden, mitt hjärta, min kärlek mitt allt!

Jag ska komma tillbaka igen och födas på nytt, möta mina farhågor. Möta min smärta, min lidelse, min trasiga kropp.

Nu är det upp till kamp!

// Sofie

Hallå var är du?????

Du är försvunnen och jag letar efter dig, du uteblev från ditt besök för en och en halv vecka sen! Tycker det är jättetråkigt att bara gå o vänta på dig! Så jag slänger ut en efterlysning här på bloggen nu: Har nån av er sett min mens så kontakta gärna mig via bloggen! Jag vill gärna ha den tillbaka, den är min min min!!!

// "Mens-letande" Sofie

inte på humör

Jag är inte på humör o blogga idag....kanske senare vi får se...
Mår iallafall piss, ja jag kanske tjatar men det är så jag har det...för jävligt!

usch

Jag vill inte dö, men jag vill heller inte leva såhär.


Mina armar är fulla med ärr och skärsår, mitt hjärta är för alltid trasigt.

Trasdockan sofie det är jag!


Hoppade ur

Hår mått skitdåligt idag...hoppade ur bilen i farten.... kan inte styra mina impulser särskilt bra nu.
Nu är iallafall Mami här och håller koll på mig över natten och imorgonbitti....

Ska ta o sätta ig o prata med mami nu men vi hörs sen! // Sofie

den berömda....

smörgåstårtan! :-)
Den va fan goood!!!



Idag har jag haft en dålig dag, har skurit mig, jag har slagit igen dörrar, sagt sårande saker till maken, kastat stolar och brutit ihop på köksgolvet :-(

Varför ska livet vara så svårt för?

Det enda jag vill är att vara lycklig är det för mycket begärt?

//Sofie

knas

Allt känns knas idag!
Har inte ätit nåt på hela dagen utan bara druckit kaffe, rökt en massa cigg, mina mediciner o nu toppar jag det med vin! Bra kombo.....eller inte.....

Jag glömmer helt enkelt att äta, har ingen aptit och ingenting smakar!

Har iaf gjort en smörgåstårta till ikväll...! Hoppas den smakar så bra som den ser ut..haha...ja jag tycker den ser jävligt god ut...och nej jag är inte självgod, inte det minsta! det är väl typ det sista jag är....

Bíldbevis kommer sen mina vänner!!!

Kramkram från en vindrickande, deprimerade, ångestfyllda, knäppa mig!

svag

Idag är jag svag, kroppen orkar inte och i hjärnan går tankarna runt runt hela tiden.
Tog iallafall en powerwalk imorse och gick i ca 70 minuter...skönt och uppiggande på morgonen.

Men nu har jag tappat all kraft.

Jag har skickat ett brev till min farmor idag, la i kort på barnen där också. Hon har inte sett dom på typ 2 år.

Igår var jag på samtal hos psykologen på dbt-teamet. Det gick bra men jag mådde piss vilket också syntes när benen på mig bara hoppade, kunde inte sitta still för fem öre! Så jag satt där och pratade med hoppande ben.

Jag har en tanke som jag leker med i mitt huvud, en tanke som handlar om att jag har en "räddning", jag har en sak jag kan göra för att få det att sluta, en tanke som bara är min, min och ingen annans!

Varför blöder du?
Vad behöver du?
Vem behöver du?

// Sofie

usch

Jag mår verkligen helt piss...känner att jag håller på o gå ner mig totalt igen...vill inte, jag vill mår bra!

Snälla låt mig få en liten paus för min kropp orkar inte mer, jag ORKAR inte mer!!!!!!!!!!!!!!!

Upp på morgonen, klä på sig, lämna barnen på dagis, sen hem och spela att man mår bra...jag orkar inte spela mer men jag gör det för er skull, jag vet att jag inte är lätt att leva med, men mina minnen är inte lätta att leva med...men som sagt : Pokerface.....

Hur ska jag orka

Ja det är den stora frågan, hur fan ska jag orka, hur ska jag ta mig igenom detta!
Mår totalt piss just nu...
Dumma tankar som surrar...

Allt jag vill är att få känna mig hel!


Iväg till IKEA

Nu är kidsen på dagis och jag ska göra iodning mig och sen bege mig till IKEA, måste köpa 2 byråer till barnen.

Ikväll kommer Mami hit! Ska bli så kul o få lite sällskap, har svårt att vara själv just nu...då kommer bara tankarna, därför måste jag hålla mig sysselsatt hela dagen så jag inte hinner tänka om allt det dåliga!

Men nu duschen! Hörs sen// Sofie

I´m barely hanging on...

Är helt slut nu, kroppen orkar inte mer. Huvudet orkar inte mer. Jag skriker högt men det finns ingen som hör, ingen som förstår, ingen som kan ha en aning om hur jag känner, känslan är så ofattbar så jag kan inte ens beskriva den med ord. Men kroppen orkar inte mer.

Idag hade vi storstädning här hemma och då hittade jag o gubben en massa rakblad som jag gömt, jag kommer ine ens ihåg att jag gömt dom där. Vem vet mer vad som finns gömt?!? Jag kommer inte ihåg något mer iallafall.

Jag känner mig så tom, helt sluttömd. Jag sulle vilja gråta men jag kan inte. Jag BEHÖVER gråta, jag BEHÖVER sörja, jag BEHÖVER hjälp för jag pallar inte det här själv. Känns som det är lilla lilla jag mot resten av världen. Allting känns så övermäktigt och svårt.

Jag vill bli av med skammen, jag har ine ens kunnat berätta det för mina vänner, jag har bara berättat för några och vissa tog avstånd men dom bästa finns men vet inte riktigt hur dom ska ta det. Jag vill inte skämmas längre...jag vet på ett intellektuellt sätt att det inte är mitt fel men ofta kommer lilla flickan fram i mig som skäms så mycket, som känner sig äcklig, smutsig och oren! Därför tvättar jag mig hela tiden.
Jag tvättar mina händer som använts som redskap på min pappa.
Jag tvättar mina lår och min rumpa som använts av pappa.
Jag tvättar mig mellan benen eftersom jag är äcklig och oren pga pappa.
Jag borstar tänderna och tvättar mig om munnen som ha använts som redskap åt min pappa.

Jag drunknar snart i mina egna tankar och mina minnen, minnen som gör så ont, som förstör min själ, som har lämnat mitt hjärta trasigt.

Hjälp!?!

storstädning

Vi har storstädning här hemma idag, fan va fint det blir, har gjort ren varenda lucka i köket och polerat!

Nu måste jag iväg till apoteket för mina mediciner är slut...måste ha dom så jag kn sova inatt också...annars blir det inge roligt!

Byebye hörs senare// Sofie

Familjemys

Nu har vi familjemys här hemma, har precis ätit tacos och nu sitter vi o kollar på tingeling 2 med våra små!
Dricker lite rödvin och har det ganska så underbart!

Skönt att man kan ha stunder som känns rätt okej dock så toppar de dåliga stundena just nu så jag försöker suga i mig allt jag ka för att få lite energi!

Trevlig kväll till er alla!! // Sofie

Shoppat

Var iväg en sväng till SKHLM imorse o köpte nya treggings! Skitsnygga o så jävla sköna!

Idag blir det tacos med familjen (min storpojkes favoritmat)! Har köpt vin som vi ska dricka också, sen har maken bokat tv´n pga fotbollen ikväll! Men det går bra...bara vi får vara tillsammans!

Bloggar lite mer sen....

Godmorgon

Godmorgon på er!
Sovit gott? Det har iallafall jag, gick o la mig redan kl 21.00! Helt slut var jag!

Nu ska jag sticka iväg till SKHLM o möta upp finaste Rosana och fika o snacka lite! Va ett tag sen vi träffades så det ska bli jättekul!

Ska nog shoppa mig en tunika jag spanat in på Gina.

Bloggar mer när jag har kommit hem sen!!

Kramkram// Sofie

Tattoos

Har glömt att säga att jag är en riktig sucker för tatueringar! Min man har en sleeve och andra armen är nästan fullproppad den med, sen på ryggen och ena benet. Själv har jag i svanken (ångrar mig lïte), på armarna och ryggen. Totalt har jag 10 st tatueringar... kan visa er senare...!

Gillar ni tatueringar? Hur många har du?

Väntar på ett viktigt samtal den här veckan så jag , jobbigt...vill få samtal nu på en gång, så jag vet vad som händer! Förklarar mer sen när jag får...

I måndags började mina kursare skolan och jag kan inte plugga det här året heller, så jävla tråkigt! Men hela jag är uppfylld med känslor som skam, skuld, ångest.  Jag kan inte ens läsa en bok, har noll koncentration. Har köpt flera olika bra böcker men det funkar iväg till dåliga minnen och "dumma tankar" som att skära mig, ta livet av mig, ta flera tabletter. Jag går ju på ganska starka mediciner just nu och har gjort det i över 1,5 år... totalt äter jag 11 tabletter tra jobbigt så har jag vid behovsmedicin som jag får ta 4 ggr/dag.
Jag har haft svårt att hålla kontrollen på hur mycket piller jag stoppar i mig för ibland tar jag alldeles för mycket.

Varför är livet så svårt bland?

Because of U

Because of U I´m afraid, because of U I find it hard to trust not only me but everyone around me.

Tankar som spinner i huvudet på mig, varför, varför, varför??????

Vad gör du? Hur mår du? Ångrar du nånsin det du gjort mot mig?

Du skulle ha varit min trygghet, den jag alltid skulle kunna vända mig till, den somalltid skulle ha stöttat mig, berömt mig, behandlat mig väl....

U washed away the best of me, you don´t care....

RSS 2.0