DBT

Igår var jag till DBT-teamet och träffade min individuella psykolog. Har varit där 2 gånger nu, hade Mami med mig nu andra gången, för första gången var jag själv och mådde pissdåligt.
Min nya psykolog verkar hur bra som helst...på samtalet igår höll jag på att börja gråta, hatar att gråta inför främmande människor.
Vi pratade mycket om att folk säger att jag är STARK och jag förstår inte varför folk säger så, skulle andra känna som jag känner mig inombords skulle de säga att jag är allt annat än stark, jag är trasig inombords, ofullständig och tom! Jag vill inte höra att jag är stark hela tiden när det ända min kropp gör är att skriker och gråter inombords. Min kropp orkar inte mer, min kropp vill bli fri. Fri från minnena, fri från självskador, fri från alldeles för mycket tabletter, fri från att ha blivit behandlad som en slav under alla år.

Jag vill bli FRI!!!!!!!!

Pratade med min farmor i telefonen igår, ville tacka för brevet. Samtalet började bra, frågade hur hon mådde och hon hade varit sjuk men att det var bättre nu, hon frågade m mina barn mådde bra och ja bara vanligt samtal om vardagliga saker. Sen frågade hon hur jag mådde och jag sa att jag mådde bra, vill inte diskutera hur jag mår med henne eftersom hon inte tror på mig, sen sa hon att det var ju bra att jag var FRISK. Vad menar du med frisk frågade jag då varpå hon svarade att jag har ju varit sjuk i huvudet och legat inne på psyket. Jag var sjuk i huvudet.... Vad har jag gjort för att förtjäna att få detta slängt i örat på mig?!?
Är det mitt fel det pappa har gjort på mig?

Jag drömmer om en värld, en värld där inget ont existerar, en värld där detta aldrig hänt. Snälla!?!

Kram// Sofie

En liten blomma

Jag var o mötte min största skrutt och mami vid tunnelbanan idag och då hade min plutt med sig en blomma till mig, hur gulligt?!! Min lille sötnos!!!



Nu ska jag slappa i soffan med gubben och Mami, fotboll på tv och jordgubbar i varsin skål! :-)

Hörs imorgon! // Sofie

Life´s good ?!?

En kommenter som min pappa gjort till sin bror på facebook....
Måste erkänna att det känns i hjärtat! Jag betyder verkligen ingenting för dig pappa, önskar du visste hur mycket du har sårat mig och förstört mitt liv. Det var inte såhär jag ville att mitt liv skulle bli/vara.

Fick som sagt tidigare ett brev från min farmor där hon skrev att tiden läker alla sår, i mitt fall farmor så kommer såren aldrig läka, jag kommer aldrig kunna bli hel igen, men jag ska övervinna detta och komma starkare ur helvetet!

Jag ska hålla mitt huvud högt och stå på mig, nu vägrar jag att bli nertrampad och behandlad som skit något mer!

Nu hoppas jag att livet vänder åt rätt håll! Jag SKA klara det här, med hjälp av min man, våra barn, min underbara adoptivmamma!

Sorgen är stor och hjärtat är trasigt, jag vill att sorgen ska förvandlas till lycka och mitt trasiga hjärta ska bli ihopsydd och full med kärlek, kärlek som är villkorslös!

// Sofie


Inlåst i 9 månader

Tänkte skriva lite om mina sjukhusvistelser under det senaste året.
Totalt har jag varit inlåst i 9 månader på olika psykiatriska avdelningar, pga att jag har mått så dåligt och försökt tagit livet av mig hur många gånger som helst. Jag skriver inte detta för att provocera utan för att det är min sanning och nu har jag kraft och vågar uttrycka mig med ord istället för att hålla allt inom mig. 
Det är slut på hemligheter för mina kära, jag har berättat, vissa har stöttat mig oerhört mycket och vissa har tagit avstånd pga att dom inte vet vad dom ska säga eller göra...tråkigt eftersom det enda dom hade behövt göra var att bara vara som vanligt!

När jag blev inlagd för första gången så hade jag försökt tagit livet av mig hemma hos min Mami, åkte med ambulansen in till akuten och blev inlagd. Det enda jag ville va att få komma ut och sluta mitt liv. Jag blev då inlagd på LPT, lagen om psykiatrisk tvångsvård, och hade en svans efter mig hela tiden (x-vak en personal som följer med en överallt). Jag fick inte gå och kissa själv, jag fick inte duscha ifred och jag fick inte sova själv. Hela tiden hade jag en personal efter mig pga min suicidalrisk var extremt hög.

Dom första 2 veckorna var jag nästan okontaktbar, jag låg bara i sängen fullproppad med en massa mediciner och jag åt ingenting, jag orkade inte ens duscha. Jag var verkligen nere på botten...Men det var här jag träffade min räddande ängel, min underbara Pia, som verkligen räddade livet på mig där. Pia betyder jättemycket för mig och hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!!!

Den första vårdperioden låg jag inne lite över 3 månader... tänk er att sitta inlåst och inte få gå ut! Jag kan lugnt säga att det var min värsta sommar någonsin! När jag väl fick gå ut med personal och anhörig kunde jag inte kontrollera mig själv utan jag handlade rakblad i smyg, tog tabletter och en massa annat.

En gång som jag kommer ihåg så väl är när jag var ute med Mami för första gången sen jag blev inlagd, då gick vi till mataffären och handlade lite tidningar, godis o självklart åkte det med rakblad so jag skulle ha på avdelningen och ge dem till personalen och sen säga till dom att jag ville raka armarna och benen. När vi kom till entrén i sjukhuset så sprang jag in på toaletten och låste in mig, jag skar sönder armarna helt och blodet forsade, jag grät hystersikt och fick en storpanikångestattack, jag vägrade öppna dörren. Min Mami kallade på väktaren och larmet  fylldes hela toan full med vårdpersonal, jag var okontaktbar ända tills Pia kom springandes, dom hade ringt avdelningen och Pia sprang för att hon visste och hörde att det var jag. Förlåt mig Mami för det här! Jag älskar dig!!!

fortsätter o skriva mer sen...ycket energi att skriva det här eftrsom det är så laddat ämne för mig...
men nu bjussar jag på en bild från min hall.....och ja jag ska försöka "fånga alla dagar" som jag kan!!!


Förresten så är alla foton mina barns händer och fötter! Mina gullepluttar!!!

Kramkram// Sofie


Ikväll

Ikväll kommer jag att skriva ett inlägg och ha lite bilder med...har glömt kameran hemma nu när jag har varit ute men ikväll för ni nån bild...!

Ikväll ska jag skriva lite om min sjukhusvistelse....

Nu ska jag städa lite i köket efter middagen; Schnitzel, ugnsbakad potatis med kryddor på, sås och till förrätt åt vi toast skagen! Så jäkla gott! Ikväll ska jag göra en kladdkaka med vispgrädde och färska jordgubbar! Bildbevis kommer sen! ;.)

Puss puss// Sofie

Söder och lite till

Jag och Mami var till Söder idag, jag skulle dit på ett möte och det gick jättebra! Ser fram emot att få svar nädta vecka...sen kan jag berätta här i bloggen vad det handlar om men just nu kan jag inte säga något än...

Sen åkte vi till SKHLM och shoppade lite, blev bara leksaker den här gången, Mami köpte en sån där sparkcykel som det går reklam för på tv med nån hoppbräda på?!? Aja kommer iallafall ha en blivande 5-åring som kommer att bli helt lyrisk! Och jag köpte en bakugan-dvdbox....allt handlar tydligen om Bakugan just nu! *min gullplutt*

Idag har jag haft det riktigt jobbigt när jag vaknade o några timmar efter...vaknade med megaångest och tryck över bröstet...kändes som jag skulle explodera, det gjorde ont i vartenda andetag jag tog, och om jag måste välja mellan den här tytpen av ångest och panikångest så väljer jag hellre panikångest...iallafall om jag är hemma eller på sjukhus...för den värken jag får gör riktigt fysiskt ont!!!


Här är föresten halsbandet jag fick av gubben min i bröllopspresent...ganska så usel bild så jag får nog ta en ny...men det är iallafall Rock by Sweden (Laila Bagges kollektion). Riktigt snygg IRL!

Nej nu ska jag gå o sova...ja jag e en partypooper idag!

Gonatt, hörs imorron! // Sofie


Såren klär mig

Såren på mina armar klär mig, den visar på utsidan så som jag känner mig på insidan, konstigt att relatera så som jag gör men detär så det är för mig just nu...

Om ni älskar mig så låt mig göra mig själv illa, låt mig få ta tabletter, låt mig vara ifred och släpp mig loss...

Låt mig få leva i smärtan tills jag inte orkar mer. Låt mig få komma fram till sunda värderingar själv. Låt mig få utvecklas av mig själv och snälla tvinga mig inte att göra saker hela tiden.

Under hela livet så har jag levt för att behagat en annan människa, min pappa, som använde min kropp som en slav, jag hade inget att säga till om. Det var bara att leva för att överleva för att nån gång kanske bli fri ur hans klor som satt hårt i mig, som duperade alla i vår omgivning, 

Jag saknar att ha en familj som är normal, inte en så defekt och äcklig familj jag har.

Pappa jag vill aldrig mer se dig. 

Fick ett brev

Igår fick jag ett brev, ett brev som kastade omkull mig, känslor som tog tag o grep mig.
Jag fick ett brev ifrån min farmor!
Hon saknade mig, älskade mig och mina barn. Men hon tror inte på mig. Jag brast ut i gråt och som tur var så va mami här hemma hios mig när jag fick brevet.

Känslorna efter brevet kom idag, jag lämnade barnen på dagis och sen när jag kom hem så skar jag mig, har kunnat låta bli att skära mig i typ 3 veckor nu....så nu tog jag ett kliv tillbaka.

Sorgen och smärtan är stor, så stor så det känns som att jag aldrig kommer att bli hel igen... :-(

Nu kom Mami innanför dörren så jag skriver mer här sen!

Ha en trevlig dag alla!! // Sofie

God Morgon!

God morgon på er alla!
Har varit o lämnat småkottarna på dagis och nu e maken på väg hem från jobbet...sen lite senare kommer mami hit, har sagt att hon måste göra köttfärslimpa, så jävla gott!!!!

Ska ta lite foton på alla mina fina inköp den senaste veckan, köpte en så jävla snygg väska!!!

// Sofie

Farmor

Farmor,kära farmor!
Jag saknar dig så det skär i  hjärtat på mig,  du har alltid betytt mycket för mig och vi har stått varandraväldigt nära, när jag var liten bodde vi hus mot hus och jag träffade dig varje dag, sen flyttade jag och pappa och vi ringde till varandra varje dag istället.

Nu har jag inte träffat dig på några år, det var månader sen vi pratade i telefonen, jag tänker på dig ofta och gråter i min ensamhet när ingen annan ser, jag gråter i soffan när alla har gått o lagt sig, vill inte visa att jag är ledsen hela tiden för alla. Pokerface on!

Det som sårar mig så är att du inte tror på mig när det gäller pappa, varför skulle jag ljuga om en sån sak? skulle jag ha mått så dåligt som jag gör om jag bara hittade på? skulle jag ha försökt tagit livet av mig alla gånger det senaste året?

Men jag, lilla Sofie, saknar min farmor så fruktansvärt mycket, jag sitter o gråter nu när jag skriver det här, jag vill att du ska tro på mig, jag vill få en kram av dig, jag vill krypa upp i soffan o ligga i din famn o få tröst av dig... men du har bara vänt mig ryggen och vill inte veta av mig längre....för dig är jag död!

Fanfanfan jag älskar dig ju så mycket!!!!!

:-( 
// Sofie

Roadtrip

Har inte bloggat på några dagar nu...jag o gubben min tog oss en roadtrip ner mot jönköping, göteborg....hade superkul!!!
<3 Älskar dig babe <3

Shoppade en massa oxå, 3 nya bh´s, 2 linnen, 2 ringar, ett armband, trosor, strumpor, handdukar, gardiner, välkommen-skylt, kläder till barnen o en massa annat...gick väl en 7000:- på 2 dagar... *lite smått ångest*

Sen har vi lagt nytt golv på övervåningen, har gjort 3 rum och har det 4:e rummet kvar....blir skiiitsnyggt! Midnight Oak är färgen på golvet!

Ikväll blir det att slappa framför tv´n, känner mig lite småhängig idag....

Nu i veckan som kommer ska jag fan pallra mig iväg till gymmet igen..måste börja träna igen, lite aerobics (ja jag vet det är ute men det e fan kul så jag bryr mig inte,hah), simma lite, yoga och box! *pepp pepp*

Ha en trevlig lördagskväll!! // S

Nytt golv, ny terapeut

Imorse åkte jag o maken till Bauhaus o handlade golv till övervåningen! Kommer bli skitnice när det blir färdigt! Idag kommer makens storasyrra och hennå då får dom hjälpa oss lite med golvet ;-)

Annars så sitter jag i ringer en massa samtal som jag måste få avklarat... kan inte berätta vad det handlar om just nu men sen när allt är klart så kommer jag o berätta!

Ibland måste jag påminna mig om att jag måste vara stark, jag måste kunna gå vidare och lämna allt gammalt skit bakom mig, men jag pendlar mycket i humöret, ena dagen kan jag må tiptop och nästa dag kan allt vara skit så jag knappt kommer ur sängen....

Nästa måndag ska jag få träffa min nya terapeut hos DBT-teamet....så jag ska få börja där för att lära mig andra verktyg för att klara av vardagen! Slippa alla aggressions-utbrott, kunna sluta skära mig och sluta försöka ta livet av mig....vet inte hur många gånger det senaste året som jag försökt tagit livet av mig...men jag har misslyckats varje gång, så det är nog meningen att jag ska vara kvar här hos min familj! Och det största framsteget är att jag VILL verkligen vara kvar och jag vill leva. Brukar tänka såhär: Jag vill inte dö men jag vill inte leva. Så känner jag när allting blir för mycket...jag vill inte leva med alla minnen, alla flasbacks och bilder jag får, äckliga vidriga bilder, då känner jag att jag inte vill leva men samtidigt så vill jag inte dö pga mina barn och min man!

Lifés a bitch sometimes!!!

Hörs senare// Sofie


BAKIS

Usch o fy fan va bakis jag är!!!! Skulle vilja lägga mig i sängen o dra täcket över huvudet!
Hade skitkul igår ute på Solsidan, drack en massa champagne, drack rött o vitt vin, cider o jag vet inte vad! Blev föööör mycket...började dricka kl 16.00 o vi satt uppe till sent på natten, men det var klart värt det! Hade så jävla kul! O en kvinna ragga på min karl! haha U wish He´s mine! <3

Va en hel del roliga människor som var där, pratade om allt och inget! God mat var det också; grillad hel oxfilé med ungsbakad potatis med olja o goda kryddor, olika sorters salsa-röror, bea-sås och en god sallad!!!

Bjussar på en bild från igår...


Härligt att kunna ta ett morgondopp i havet eller vad tycker Ni?!?

Byebye bebes!!!// S

Crappy day idag med!

Har ingen bra dag idag heller, vaknade 05.30 o gick upp med barnen, gav dom frukost, klädde på dom o sen gick vi iväg till dagis.
Vaknade av att jag hade jätteångest....sån ångest som jag får ibland när det känns som att man har 500kg liggandes på bröstkorgen och halsen, annars brukar jag bara ha panikångest för det mesta, så nu går jag runt med en stor klump....!

Blev ledsen av ett inlägg på facebook, där en vän till mig som ska få barn sa att hon bortskämd av sin pappa med saker till bebisen o möbler till nya hemmet. Då kände jag ett hugg i hjärtat, den vetskapen om att jag har INGEN pappa, jag bryr mig inte ett dugg om sakerna hon får eller så, jag känner bara saknaden av en pappa som bryr sig om en och älskar en! Sen kommer inte mina barn att få träffa sin morfar heller och det känns sucky!!!!
He´s a sucky person!!!

jaja snart ska jag åka o handlia lite mat och fredagsmys till familjen, blir nog o hyra en film o softa idag men imorgon blir det PARTY ute på Solsidan!!!!!

Bjussar på en bild från partyhuset <3 Nice va?!!!


See Ya bebes <3 // Sofie


SKITDAG!!!

Idag har jag en riktig skitdag, känner mig så oerhört trasig som människa och tankar som surrar i huvudet om det alltid kommer att kännas såhär!
Har pappa ens brytt sig om mig på ett bra sätt?
Varför gjorde han som han gjorde, skaffade han mig bara för att ha som sin slav, en människa som han kunde utnyttja o begå övergrepp på?
Jag vet att min biologiska mamma inte ville ha mig och att jag är ett stort misstag. varför skaffar man då barn?
Jag och min make skaffade barn för att vi ville ha barn, vi ville uppfostra våra barn i en trygg och kärleksfull miljö, dom är ju 2 små mirakel som vi fått av vår kärlek till varandra!

Jag har tänkt mycket på pappa senaste veckan, saknar han mig det minsta? vad gör han poå dagarna? Är han själv eller har han vänner som han umgås med? Ångrar han vad han har gjort? Förstår han hur mycket han har förstört mitt liv? mitt liv tillsammans med min make? med mina barn?
Barnen o maken min är det som får mig o kämpa och min kära mami!

Vilken 4-åring är värd att bli behandlad på det sättet? Vem förtjänar att bli utsatt för analsex av sin pappa när man är 4 år? Vad gjorde jag för att förtjäna det? all den smärta, förnedring och totalt kaos i hjärnan, vem förtjänar det? att smärtan gjorde att jag tuppade av och blödde massor o för att sen efteråt bli misshandlad?
Varför, varför VARFÖR?????

Smärtan kommer för alltid finnas i min själ...// S


SHOPPAT

Nu har jag varit o shoppat lite....blev bara en BH (skitsnygg balconnette-BH) från Change, se fyndade jag en jeansskjorta på Gina för 49:- <3
Sen gick jag runt i affärerna o strosade men hittade inget mer....



Nu ska jag snart hämta kidsen på dagis...o maken ligger i jacuzzin o badar just nu!

Hörs senare!!


Blev ingen bra länk till skorna men här är dom iallafall :-)

Ankle boot

Måste shoppa imorron

Jag MÅSTE verkligen shoppa imorgon, måste köpa en klänning, en ny BH (min bästa BH gick sönder) Nån som har tips på var man kan köpa i lite större storlekar? jag vet typ bara change (har F-kupa) sen behöver jag en ny mascara och ett par boots vore inte helt fel ;-)

Vad är det med oss tjejer och skor!?! Jag ÄLSKAR skor, allt från sneakers, ballerinas, boots och high heels :-)

<A href="http://www.dinsko.se/Shop-online/Dam/Kangor---Boots?art=256195"><IMG border=0 src="http://img.nilsongroup.com:8080/fsicache/fsiserver/nilsongroup/inmapp/DS_256195_A.tif/400_400" width=400 height=286></A>

Hur snygga var inte dom här skorna!!!! Ankelboots för bara 699:- från DinSko....

Hur som helst iallafall, anledningen till att jag måste shoppa är för att jag o maken ska på party på fredag...Stort partajj ute på Solsidan! *niiice*


Bilder

Ska börja med o lägga upp lite fler bilder....har alldeles för få...måste bara lära mig hur man för över bilderna till datorn...köpt ny kamera o jag e inte så high tech om man säger så!

Imorron får jag finbesök av finaste AnnaMaria!!!!!!!!!! Saknar dig gumman!! Puss puss till dig!

Nu ska jag nart iväg o hämta kidsen på dagis! 
Hur skönt är det inte med en ordentlig skogspromenad, bara andas in och känna lukten av skog!!!

Så jävla söta!!!!!


Psykologen

Nu ska jag snart åka till psykologen o prata lite....

Sen har jag en massa saker som jag måste göra som måste vara färdigt innan torsdag...

Men först ska jag o titta på lite golv...ska lägga nytt golv på övervåningen....Niiiiice


Hörs sen!! // S

Fixat o trixat

Har fixat o trixat en massa nu idag, sov själv med barnen på första gången på evigheter o det gick skitbra! Älskar mina små busisar så jäkla mycket!

Idag har jag varit o träffat finaste R o pratat, kändes jätteskönt o få berätta för henne om allt som hänt under sommaren och med mig!

Jag har även ringt runt en massa samtal, så skönt o få sånt avklarat!

Nu ska jag strax iväg o hämta kidsen på dagis.

Imorgon är det dags att gå tll min psykolog igen, hon har haft semester i 6 veckor nu....har mycket att berätta för henne med....

Igår hade jag ett stort utbrott, kunde inte kontrollera mig själv o slängde 6 cd-skivor i bitar, sparkade en stol och så vidare....inte bra men jag ska snart få hjälp med det...börjar ju snart DBT-terapin! Hoppas det kan hjälp för jag vill inte ha den känslan att inte kunna kontrollera mina impulser.....

Hej sålänge o ha en bra dag!!// S

Spelkväll igår

Igår hade vi spelkväll här hemma, drack en massa vin, rosévin, cider, öl o spelade spelet "Med andra ord" Va fan skitkul och det fick mig på bättre humör!!!

Nu ska vi snart säga hejdå till våra vänner somåker till Gotland idag....!

Hörs senare!! // Sofie

Iväg

Nu ska jag iväg o hämta ut ett paket...fick en avi i brevlådan idag...undrar vad det är?!? Jag har ju inte ens beställt nånting....kul iallafall!

Sen ska jag hämta hem kidsen rån dagis, ikväll blir det gd middag och sen spela spel och dricka lite vin! Ska bli skitkul!!!

Hörs senare igen....

Kram// S

Pia

OMG jag ska ringa Pia om en timme...saknar henne så jag blir galen!!!! Hon e så jävla underbar och en människa som har stöttat mig o hjälpt mig jättemycket när jag låg inne på sjukhuset förra sommaren!!!

Kommer grina som en bebis!!!

Wish me luck!!!

Firat mami

Idag har jag firat min kära Mami som fyllde 65 idag! Stooort grattis till dig min underbara mami, snart blir du min mamma officiellt också, så fort adoptionen går i lås! Ska bli s kul att ha en mamma som bryr sig om mig och inte knarkar eller super, eller som min pedofil till farsa....!

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig Mami!!!! Du betyder så otroligt mycket för mig, ÄLSKAR DIG!!!!

Näej nu blire nog sängen...helt slut....hörs imorgon...

Ohh imorgon firar jag o maken bröllopsdag (vi har nu varit gifta i 4 år, o tillsammans i 9 år)

Gonatt// S

För att bryta av alla tankar

För att brytaav alla tankar, minnen som snurrar runt i huvudet har jag nu börjat måla istället...renoverar 2 väggar med en härligt fin klarlila färg! Blir supersnyggt...kan ta bildbevis sen!

Har nu gjort första strykningen och väntar på att det ska torka så jag kan göra vända nummer 2...

Sen blir det ut till Saltis för att fira kära mami som fyller 65 år idag!!!! Grattis Grattis älskade Mami! *lovelovelove*

Over and out// S

Ärenden

Hej hopp!!
Idag har jag varit på samtal igen, fick prata med S den här gången....nästa måndag kommer finaste R tillbaka!!!! Saknar hennes hjälp så jävla mycket!

Nu ska jag iväg på lite ärenden, skicka iväg en massa brev, skolgrejer och förlägning på min sjukskrivning....

Nu börjar saker hända men mer än det vill jag inte säga än...berättar mer när allt är klart!

Nej nu iväg o sen hämta upp kidsen från dagis! Deras första dag på dagis sen semestern...har saknat mina gullpluttar såååå idag! Tomt här utan dom på dagarna!

Pusspuss// S

Listen to my heart

I´m trying my best, to give my all, to be complete, to be a mother, to be a good wife, to be a good person...!

Kan ni inte se i mina ögon att jag försvinner, en bit av mig dör, smärtan är outhärdlig ibland.

Mycket har hänt på sistone, på något sätt har jag blivit "starkare" utåt men inombords är jag fortfarande trasig, men jag kämpar, vill inte ge upp som jag ville förut, jag vill inte dö längre, jag vill bara inte leva med konstant smärta.

Min man och mina underbara barn; Jag älskar Er för alltid och kommer alltid att göra det, det är ni som får mig att kämpa, att få upprättelse, att rättvisan ska segra, jag har förlorat så mycket dom 2 senaste åren, legat på sjukhus i 9 månader utav 12 det senaste året, jag vill inte attdet ska hända igen, vill vara hemma med min familj.

I don´t want my little bit of heaven o become dark again....

Jag vill säga adjö, hejdå adios till mina minnen, leva i nuet och se en framtid!

I don´t know where I´m going and I don´t know how but I will listen to my heart!


RSS 2.0